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アジアからの食 Asian Cuisine

先週3月2日(土)の無料英会話道場・夜間コースは、私、釜本の司会で、話題テーマは「アメリカでのアジア料理の急速な発展」でした。
https://learningenglish.voanews.com/a/asian-cuisine-fastest-growing-in-u-s-/4480072.html?ltflags=mailer
2名の新メンバーを加え、メンバーにはそれぞれ好きな食べ物、飲み物、野菜、料理などその理由をつけて紹介してもらい、午後8時からはスカイプ講師を迎え、日本とフィリピンの好きな果物についての質問&応答となりました。
40数年前、滞米中に日本食が恋しくなり、サンディエゴからロスアンゼルスのリトル東京まで(160マイル、193キロ)わざわざ車で北上したことを思い出します。
In the last week’s Free English Learning in the evening on March 2nd I emceed the session with the talking theme of ‘Asian Cuisine Fastest-Growing in U.S.A’.
https://learningenglish.voanews.com/a/asian-cuisine-fastest-growing-in-u-s-/4480072.html?ltflags=mailer
I asked all of the members with two new ones to introduce their favorite food, drinks and so on.
After the lecturer on Skype showing up, main conversation topic was their favorite fruits in Japan and the Philippines.
I still remember driving up north to Little Tokyo in Los Angeles from San Diego (120 miles) only eat some sushi when I missed Japanese cuisine so much about 40 years ago.