TEL: +81-80-1928-8778
(売り込み営業、返信情報なしの利用は厳禁です。
Sales pitches and/or use without reply information strictly prohibited.)
9:00 ~ 17:00 (Monday ~ Friday)
三成道場では今日、12月8日は日本のおせち料理についてその料理材料や色が持つ意味などについての話になります。
前回はNY出身のアメリカ人メンバーから感謝祭の食事についての話題でした。
一方、久保道場ではNHK語学講座・基礎英語3を使って、若者の将来決定と親の仕事に関しての話題が中心になります。
いつものようにスカイプを使ってフィリピンからの英語講師が参加します。
Today on December 8 we talk about Japanese New Year Dishes. What do each ingredient and/or their colors mean?
Last time, in Minari learning place, we learned a lot about Thanksgiving Dinner from an American member from New York.
On the other hand, in Kubo they will talk about how the young students decide their futures using their fathers’ jobs as references.
As usual, an English lecturer from the Philippines joins them on Skype.
コメントをお書きください